Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Bridgefonden, Kvickly Svendborg City & Spar Nords bridgeturnering på festivalen

 

Kom til Bridgefonden, Kvickly Svendborg City & Spar Nords turnering og deltag bagefter i reception og præmieoverrækkelse ved festivalen i Svendborg

 

Onsdag, den 10. juli kl. 10.30 - 15.00 kan du og din makker deltage i denne spændende turnering, som er en selvstændig del af bronzeturneringen. 

Du støtter Bridgefondens arbejde med at udbrede bridgespillet blandt både kommende og nuværende spillere, når du deltager i turneringen. Og som bridgespiller ved du jo, hvor meget sjov man kan få ud af spillet samtidig med at man nyder hjernegymnastikken. Og samværet med makker og de øvrige deltagere er altid en fornøjelse. 

Bridgefonden er sammen med Kvickly Svendborg og Spar Nord sponsor for turneringen. Kvickly stiller nogle dejlige vine på højkant - der vil være præmier til de tre bedst placerede par. 

Som et fint punktum for det gode selskab er alle turneringsdeltagerne indbudt til Danmarks Bridgeforbunds og Bridgefondens reception bagefter i Æstetikken. Kvickly Svendborg, vil sørge for en lille vinsmagning undervejs. 

 

For at deltage i denne parturnering kræver det et bidrag til Bridgefonden på mindst 200 kr. pr. person (og gerne mere) for at få lov til at deltage i turneringen. Har du og din makker allerede i år hver doneret mindst 200 kr. til Bridgefonden, kan I bare tilmelde jer ved at sende en mail til dbf@bridge.dk

Og I kan selvfølgelig stadig nå det, selvom I endnu ikke har givet en donation til Bridgefonden. Gå ind på www.bridgefonden.dk og vælg Bidrag. Her kan I give jeres bidrag den måde, der passer jer bedst. HUSK at der gives skattefradrag for bidrag, såfremt i sørger for at indberette CPR-nummer.

For at deltage skal du altså:

  1. Før tilmelding til Bridgefondens turnering skal du og din makker hver have doneret mindst 200 kr. til Bridgefonden – se hvordan her
  2. Tilmeld dig turneringen ved at sende en mail til dbf@bridge.dk. Prisen for deltagelse er 80 kr. pr. deltager (udover donationen). Dette sker ved henvendelse i Informationen. 

 

Man kan også melde sig til på selve dagen. Dette sker ved henvendelse i Informationen. Her må I meget gerne medbringe dokumentation for at I har doneret til Bridgefonden.

Vi glæder os til en masse skønne spil blandt vore fantastiske bidragsydere, så bridgen kan udbredes til endnu flere.