Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Bridgefondens bronzeturnering 2022

 

Kom til Bridgefondens turnering ved festivalen i Svendborg

 

Onsdag den 13. juli kl. 10.00 - 13.30 kan du og din makker deltage i denne spændende turnering, som er en del af bronzeturneringen, der spilles samtidig. 

Når du deltager i turneringen, støtter du Bridgefondens arbejde med at udbrede bridgespillet blandt både kommende og nuværende spillere. Og som bridgespiller ved du jo, hvor meget sjov man kan få ud af spillet, samtidig med at man nyder hjernegymnastikken. Og samværet med makker og de øvrige deltagere er altid en fornøjelse. 

Bridgefonden er sponsor for turneringen. Der er præmier til de tre bedst placerede par. 

 

Deltagelse i Bridgefondens turnering kræver et bidrag til Bridgefonden på mindst 200 kr. pr. person (og gerne mere), som går ubeskåret til Bridgefonden. 

Vil du gerne donere, så gå ind på www.bridgefonden.dk og vælg Bidrag. Her kan I give jeres bidrag på den måde, der passer jer bedst. HUSK at der gives skattefradrag for bidrag, såfremt I sørger for at indberette CPR-nummer.

Du kan allerede nu tilmelde dig Bridgefondens turnering ved at sende en mail til dbf@bridge.dk, men du kan også tilmelde dig turneringen på festivalen. 

 

Vi glæder os til en masse skønne spil blandt vore fantastiske bidragydere, så bridgen kan udbredes til endnu flere.