Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Festivalnyt 2024

 

Nedtællingen er begyndt

Opdateret 15. januar 2024

Vi ser frem mod sol, sommer og festival i Svendborg. 

Festivalprogrammet for Dansk Bridgefestival 2024 er nu klar og kan ses her

Vi har også åbnet for tilmeldingerne til de turneringer, som kræver forhåndstilmelding - VINOBLE Open, Bridge/Golf, danmarksmesterskaberne for damepar, seniorpar og begyndere, Begynderfestivalen, festivalguldturneringen og Bridgefondens "Guldtour de Svendborg", som gentages i 2024.
 

Nyt på programmet

Der er ikke de store ændringer i festivalprogrammet i år, men nye tiltag er kommet til. For første gang tilbyder vi mulighed for at deltage i et par festival-turneringer online, ligesom vi i år har et træf for nuværende - og kommende - online-bridgespillere. 

Bridgefonden afholder også "Bridge og vandring i det spanske køkken", hvor deltagerne under turneringen får serveret flere tapas-anretninger. 

Vi arbejder ligeledes på flere events på festivalen, som dog ikke er programsat endnu. Det drejer sig bl.a. om en workshop, der er målrettet klubbernes indsats for flere medlemmer, ligesom vi vil gentage vores arrangement om kvindebridge fra sidste år. 

 

Bridgefestivalen bliver igen afholdt i kendte rammer i Svendborg og finder sted i perioden d. 6. - 13. juli 2024. 

Dyk ned i festival 2024 på www.bridgefestival.dk
 

Vi ser frem til en spændende, sjov og fantastisk bridgefestival.

 

 

 

Glæd dig til sommerens festival 

Opdateret d. 11. december 2023

Mens vi sukker efter sol og sommer, kan vi varme os ved tanken om at skulle tilbage til festival på Sydfyn. Fra d. 6. til d. 13. juli afvikles Dansk Bridgefestival atter engang i Svendborg. Her løfter vi lidt af sløret for, hvornår de store turneringer spilles ved sommerens store bridgekomsammen. 

Festivalen i 2023 bød på ændringer i forhold til placeringen af nogle turneringer, blandt andet fordi festivalen blev forkortet med nogle dage. I 2024 vil der ikke være de store afvigelser fra 2023-programmet, og derfor vil turneringerne spilles på følgende dage:

  • Bridge/Golf tyvstarter fredag d. 5. juli og slutter søndag d. 7. juli
  • Danmarksmesterskaberne for damepar og seniorpar skyder festivalen officielt i gang lørdag d. 6. juli og slutter søndag d. 7. juli
  • VINOBLE Open vil som altid blive spillet mandag og tirsdag, i 2024 d. 8. - 9. juli 
  • Onsdag d. 10. juli vil der være guldturnering 
  • Torsdag d. 11. til lørdag d. 13. juli kæmper mixed parrene om DM-titlen 
  • Begynderfestivalen finder sted fra torsdag d. 11. til lørdag d. 13. juli
  • Danmarksmesterskabet for begyndere afvikles lørdag d. 13. juli

Ud over de store turneringer vil der som altid være en masse bronze- og sølvturneringer, workshops og andre aktiviteter. Derudover arbejder vi på at afholde nogle online-turneringer.

Bridgefonden gentager også successen med "Guldtour de Svendborg" søndag d. 7. juli. 

Se det fulde program for Dansk Bridgefestival 2024 under fanen "Program" mandag d. 15. januar 2024 kl. 12.00. På samme tidspunkt vil du også kunne tilmelde dig sommerens festivalturneringer. 

 

 

 

Breaking - Bridgefestival i Svendborg til og med 2026

Opdateret d. 7. september 2023

Der er netop indgået aftale mellem Svendborg Kommune og Danmarks Bridgeforbund om at forlænge den eksisterende festivalkontrakt til og med 2026. Det betyder, at festivalen de næste tre år afholdes i Svendborg.

Baggrunden for forlængelsen er bl.a., at Bridgefestivalen i 2020 og 2021 ikke blev afholdt grundet coronakrisen.

”Men det er naturligvis også, fordi vi befinder os godt i Svendborg,” siger direktør Charlotte Fuglsang og tilføjer:

”Det er dejligt, at det er faldet på plads, og begge parter ønskede at forlænge. Det giver ro i forhold til vores planlægning og forudsigelighed i forhold til vores festivalgæster."