Tak for en herlig festival-uge

Bridgefestivalen er slut for i år og vi siger tak for en fantastisk festival-uge, hvor vi endelig har kunne mødes i Svendborg igen og hvor der er blevet konkurreret, knebet, sukket, grinet, smilet og meget mere - præcis som vi plejer:) Vi ses i Svendborg i 2023, hvor festivalen begynder fredag den 7. juli og slutter søndag den 16. juli. Hold øje med festival hjemmesiden, som åbner mandag d. 16. januar 2023 kl. 12.00 (Bemærk ny dato).

Velkommen til hjemmesiden for Dansk Bridgefestival

Vi byder velkommen til Svendborg som til og med 2024 vil danne ramme om Bridgefestivalen. Dansk Bridgefestival finder sted i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg.

Fynske bank fortsætter sit hovedsponsorat for Dansk Bridgefestival

Fonden for Fynske Bank har doneret 100.000 kr. over de næste to år til Dansk Bridgefestival. Det betyder, at Fynske Bank fortsætter sit hovedsponsorat for festivalen, der begyndte med en flot bevilling for årene 2018 og 2019. Bridgefestivalen skal være i Svendborg frem til 2024, hvilket blev besluttet i 2019.

Nordea-fonden støtter Dansk Bridgefestival

Dansk Bridgefestival har modtaget en donation fra Nordea-fonden på 25.000 kr. Donationen skal gå til at forbedre IT-udstyret på festivalen. "Vi takker mange gange for den rigtig flotte donation. Det giver os mulighed for at opgradere noget af al det IT-udstyr, vi benytter for at drive en god festival", siger direktør Charlotte Fuglsang.