Velkommen til hjemmesiden for Dansk Bridgefestival

Vi byder velkommen til Svendborg som indtil 2024 vil danne ramme om Bridgefestivalen. Dansk Bridgefestival finder sted i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Tak for i år

Bridgefestivalen er slut for i år og vi siger tak for en fantastisk festival-uge, hvor der er blevet konkurreret, knebet, sukket, grinet, smilet og meget mere. Vi ses i Svendborg i 2020, hvor festivalen begynder fredag den 3. juli og slutter søndag den 12. juli. Hold øje med festival hjemmesiden, som åbner mandag den 13. januar kl. 12.00.

Hovedsponsor på Festivalen

Danmarks Bridgeforbund har modtaget en gavmild donation på 200.000 kr. fra Fonden for Fynske Bank til Dansk Bridgefestival, hvilket gør Fonden for Fynske Bank til hovedsponsor. En del af begrundelsen for donationen er ifølge filialdirektør i Fynske Bank Kirsten Mikkelsen at "Dansk Bridgefestival er og har været et stort aktiv for Svendborg, så det er bestemt en event, vi gerne støtter". Med donationen er Fonden for Fynske Bank hovedsponsor på Bridgefestivalen i 2018 og 2019.

Donation fra SEAF

Danmarks Bridgeforbund har modtaget en donation på 50.000 kr. fra SYDFYNS ELFORSYNINGS ALMENNYTTIGE FOND. Donationen er målrettet en række aktiviteter i regi af bridgefestivalen i Svendborg. DBf´s direktør Charlotte Fuglsang siger på DBf´s vegne tak for donationen, som skal bruges til at gøre festivalen endnu bedre. Donationen blev overrakt ved en reception den 7. maj, hvor Danmarks Bridgeforbund var repræsenteret ved hovedbestyrelsesmedlem Anne Lauritzen og medlem af festivalledelsen Jytte Skjærbæk.