Der er

Dage
%D
Timer
%H
Min
%M
Sek
%S

tilbage

Tilmelding er åben

Program og tilmelding til årets Bridgefestival er nu åbent. Tilmeld jer Bridge/Golf, DM Damepar, DM Seniorpar, VINOBLE Open, Begynderfestivalen, jubilæumsguldturneringen, jubilæumsfesten og kurser her.

TU-leder kursus

Tilmelding til TU-lederkurset på festivalen er nu lukket. Er du interesseret i uddannelsen som TU-leder på forbundsniveau, kan du skrive til dbf@bridge.dk, så kan vi holde dig informeret, når næste kursusforløb planlægges.

Vedr. damepar og seniorpar

Til orientering spilles begge turneringer med handicapberegning. Dette har været et stort ønske hos både spillere, TUK og hovedbestyrelsen.

Velkommen til hjemmesiden for Dansk Bridgefestival

Vi byder velkommen til Svendborg som i 2019 stadig vil danne ramme om Bridgefestivalen. Dansk Bridgefestival finder sted i Svendborg Idrætscenter, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

80 års jubilæum

Ved denne festival fejrer DBf sit 80 års jubilæum.

Hovedsponsor på Festivalen

Danmarks Bridgeforbund har modtaget en gavmild donation på 200.000 kr. fra Fonden for Fynske Bank til Dansk Bridgefestival, hvilket gør Fonden for Fynske Bank til hovedsponsor. En del af begrundelsen for donationen er ifølge filialdirektør i Fynske Bank Kirsten Mikkelsen at "Dansk Bridgefestival er og har været et stort aktiv for Svendborg, så det er bestemt en event, vi gerne støtter". Med donationen er Fonden for Fynske Bank hovedsponsor på Bridgefestivalen i 2018 og 2019.