Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Fynsmesterskabet for åbent par

 

Nu kan du blive distriktsmester på Fyn i forbindelse med dette års Dansk Bridgefestival i Svendborg - og samtidig kvalificere dig til at deltage i 2. division i det nye DM for åbent par - uanset hvor i landet du bor. 

Distrikt Fyn afholder nemlig Fynsmesterskabet for åbent par lørdag d. 8. juli fra kl. 15.00 - 21.45 i forbindelse med Dansk Bridgefestival.

I DBf vil vi gerne understøtte, at så mange som muligt får mulighed for at deltage i distriktsmesterskaber og spille med i 2. division. Så vi håber, at alle, der er interesserede i at løfte det fynske trofæ og deltage i 2. division, tilmelder sig 

Den nye struktur i danmarksmesterskabet for åbent par betyder bl.a. at tilmelding til 2. division kræver, at du har deltaget i et distriktsmesterskab for åbent par (eller været tilmeldt i tilfælde af aflysning) - og det behøver ikke være et distriktsmesterskab i dit eget distrikt.

Spiller du med i FM for åbent par, kvalificerer du dig derfor til at deltage i 2. division - ligesom du har chancen for at blive fynsmester i åbent par. 

 

Det koster 300 kr. pr. par at deltage. Tilmelding er ikke længere muligt. Du skal betale indskuddet til 0914 - 3586067257, når du tilmelder dig. 

Fristen for tilmelding er lørdag d. 1. juli kl. 24.00.

Det kræver mindst 10 par, for at turneringen afvikles. Benærk dog, at hvis du er tilmeldt, er du stadig kvalificeret til at deltage i 2. division i DM, selv om Fynsmesterskabet skulle blive aflyst. 

 

Har du spørgsmål omkring FM i åbent par, så kontakt turneringsleder Jørn Plet på 2334 6981 eller på plet@c.dk