Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Dansk Bridgefestival 

 

Vi glæder os til at komme tilbage til Svendborg til Dansk Bridgefestival i 2023.

 

Dansk Bridgefestival er for alle bridgespillere - nuværende og kommende. Der arrangeres drop-in turneringer hver dag, DM-finaler, kurser, introduktion til bridge og meget mere. 

Til drop-in turneringerne kan alle deltage, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig! Mød blot op, køb din billet i informationen og gå ind og sæt dig - så er du med! Der spilles i styrkeopdelte rækker i alle bronzeturneringer, og vi guider gerne dig/jer til den rigtige række. Hvis du ikke selv har en makker, er det en god idé at være der en halv time i forvejen, så hjælper vi med at finde en, du kan spille med. Alle bronze- og sølvturneringerne er drop-in turneringer, så der er rig lejlighed til at få luftet kortene.

DM-finaler, VINOBLE Open, Begynderfestival samt guldturnering kræver kvalifikation eller forhåndstilmelding. Se under de enkelte aktiviteter, hvordan det foregår. Programmet kan ses her.

Hovedsponsor for Dansk Bridgefestival 2023 er Fonden for Fynske Bank.

Dansk Bridgefestival afholdes d. 8. - 15. juli 2023

Svendborg Idrætscenter
Ryttervej 70
5700 Svendborg

 

Svendborg Idrætscenter

Siden 2014 har Dansk Bridgefestival været afholdt i Svendborg, og i 2023 er det derfor 8. gang (festivalen i 2020 blev aflyst og holdt online i 2021) at Svendborg danner rammerne om festivalen.

Spillestedet er Svendborg Idrætscenter, som består af en ældre idrætshal og det nye SG-hus (må ikke forveksles med den gamle SG-Hallen, som ligger nærmere centrum). Svendborg Idrætscenter ligger på Ryttervej 70 - 2 km. fra centrum. Der er super parkering, og forplejning kan købes i cafeen, hvis man ikke har tid og lyst til at tage ind til centrum i pausen. Se kørselsvejledning her.

 

Bridgefestival i Svendborg til og med 2024

D. 14. januar 2019 var direktøren af Danmarks Bridgeforbund, Charlotte Fuglsang til Nytårskur i Svendborg til en officiel underskrivelse af en 5-årig kontrakt med Svendborg Kommune om afholdelse af Dansk Bridgefestival for årene 2020-2024.

Vi kan derfor se frem til at afholde bridgefestivalen i Svendborg til og med 2024.

 

Mere om Svendborg

Svendborg har et rigt udbud af hoteller og B&B i byen og flere campingpladser i nærområdet for dem, der ønsker den løsning. I centrum er der barer, cafeer og restauranter, alle inden for gåafstand til både spillestedet og hotellerne.

En af Svendborgs udendørs cafeer på en gågade i centrum
 

Vi glæder os enormt til at byde alle festivaldeltagere velkommen tilbage.

Svendborg kaldes hovedstaden i det sydfynske øhav, karakteriseret ved de mange små øer og holme og kendt for sin skiftende natur med kyststrækninger med strand, grønne skove og marker. Læs mere på www.visitsvendborg.dk


Svendborg og det sydfynske øhav set fra luften