Bridgeforlaget
Intro_Velkommen
Tilmelding
Turneringer_Hold_og_par
Resultater_Stillinger
Overnatning_Tilmelding
Kontakt_Presse
/ Intro_Velkommen

Dage til start


Kontakt telefon:

Har du glemt noget vigtigt i spillelokalet, som vi skal kigge efter? Eller har du andre vigtige grunde til, at du skal i kontakt med os i Festivalinformationen, så kan du ringe på vores Festivaltelefon på 9189 5213

Ellers ses vi selvfølgelig bare i Svendborg Idrætscenter på Ryttervej 70, 5700 Svendborg


 

Startlister

Startlister til DM-finaler, Vinoble Open og Bridge/golf kan ses her, efterhånden som de bliver udarbejdet.


Bulletiner

Læs de nyeste bulletiner


Gratis intro til bridge i Svendborg

Trænger din ægtefælle til at opdage, hvad det magiske er ved bridge? Eller kender du en, som er lidt nysgerrig og bor i nærheden af Svendborg? Som en del af Dansk Bridgefestival bliver der søndag den 5. juli og lørdag den 11. juli afholdt gratis introduktion til bridge for alle, som har lyst. Læs mere i denne flyer og spred ordet til alle, du kender!


Mange præmiesponsorer i år


Reinholdt Bridge

 


 

 

 


Tisvilde Højskole

 

 

_____________________________________

Dansk Bridgefestival for 2. gang Svendborg

 

Det nye spillested Svendborg Idrætscenter, består af en ældre idrætshal og det spritnye SG-hus, som kan ses på modeltegningen nedenfor (må ikke forveksles med den gamle SG-Hallen, som ligger nærmere centrum). Der er 2 km til centrum.


Svendborg Idrætscenter ligger på Ryttervej 70. Der er super parkeringsforhold, og cafeen tilbyder forplejning svarende til sidste år, hvilket selvfølgelig inkluderer de verdensberømte håndmadder, hvis man ikke har tid eller lyst til at tage ind til centrum i pausen.

 
Svendborg ligger under to timers kørsel fra både København og Aarhus og har et rigt udbud af hoteller og B&B i byen og flere campingpladser i nærområdet for dem, der ønsker den løsning. I centrum er der barer, cafeer og restauranter, alle inden for gåafstand til både spillestedet og hotellerne.


En af Svendborgs udendørs cafeer på en gågade i centrum

Aftalen gælder for tre år, så i 2014, 2015 og 2016 foregår Dansk Bridgefestival i Svendborg. Vi glæder os enormt til at byde alle festivaldeltagere velkommen tilbage.

 


Svendborg kaldes hovedstaden i det sydfynske øhav, karakteriseret ved de mange små øer og holme og kendt for sin skiftende natur med kyststrækninger med strand, grønne skove og marker. Læs mere på www.visitsvendborg.dk


Svendborg og det sydfynske øhav set fra luften
 

Støt vores turneringssponsorer

 

 


 

Hotel Troense


 


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Danmarks Bridgeforbund - Tlf: 4847 5213 - E: dbf@bridge.dk