Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Min første turnering - for nyere bridgespillere

 

Hvordan fungerer Bridgemates? Hvordan læser jeg bordplanchen? Og hvornår skal jeg tilkalde turneringslederen?

Hvis du er ny i turneringsbridge, er dette lige noget for dig - og det behøver naturligvis ikke at være din første turnering. 

 

Søndag d. 9. juli fra kl. 12.30 er det muligt, at komme med til et arrangement, hvor vi klæder dig på til at spille turneringsbridge og hvor det er muligt at få stillet nogle af de spørgsmål du sidder med. Introduktionen foregår fra kl. 12.30 til ca. 13.45 i Svendborg Idrætscenter. Det er gratis at komme til introdukionen.

Bagefter introduktionen kan du spille med i en bronzeturnering på 24 spil, hvor der er lidt mere tid end i "normale" turneringer. Turneringen koster 80 kr. pr. spiller og billetter kan købes i Informationen på dagen - eller du kan forhåndstilmelde dig her. 

Kan man ikke komme til introduktionen, men gerne vil spille med i turneringen, eller omvendt, så er man også meget velkommen.

Så tag din makker under armen og kom til Svendborg søndag d. 9. juli og bliv klar til endnu flere turneringer fremover. 

Vi glæder os til at se jer. 

 

Hvem må deltagere

Alle bridgespillere er velkommen og man behøver ikke være medlem af DBf. 

"Min første turnering" henvender sig til nyere bridgespillere, så er du mere rutineret er du meget velkommen i de andre bronzeturneringer. Læs mere om dette her. Nyere bridgespillere er naturligvis også velkomne i alle de andre turneringer på festivalen:)

 

Program 

Vi tager forbehold for mindre justeringer.

Søndag d. 9. juli
12.30 - ca. 13.45 Introduktion
Ca. 13.45 - 14.00 Pause
14.00 - 15.55 12 spil
15.55 - 16.10 Pause
16.10 - 18.00 12 spil