Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Nyt om festivalen 

 

 

Nu er der ikke længe til festivalen, som vi alle har savnet, ligesom vi har savnet Svendborg. Derfor glæder festivalledelsen sig meget til at vende tilbage, så kort og meldekasser igen kan komme i sving. Bridgefestivalen er en skøn blanding af konkurrencesport, hyggeligt samvær og brobygning og ikke mindst en masse trofaste frivillige, som sørger for, at festivalen kører på skinner.

Her følger først lidt praktiske oplysninger om Dansk Bridgefestival 2022. Programmet kan du se længere nede. 

Turneringer, lokaler og parkering

Alle turneringer afholdes i år i selve idrætscentret, idet tennishallen er blevet lukket af myndighederne pga. risiko for sammenstyrtning. Ændringen kan lade sig gøre, da der dels er kommet en mindre tilbygning i idrætscentret og dels er en lille nedgang i deltagerantallet til Vinoble-turneringen i år.

De to dage, hvor Vinoble-turneringen spilles, er der ekstra parkerings-kapacitet på grusområdet på den anden side af vejen. Dette område må gerne benyttes af bridge-gæster.  

Mad og drikke

I år står DBf selv for både produktion og mad og den logistik, der følger med. Det har vi aldrig prøvet før. Vi håber det alt sammen går, men tag gerne jeres PYT-knap med, hvis noget går i koks. Sortimentet vil være stort set som tidligere år. Grundet den stigende inflation vil I opleve prisstigninger i forhold til 2019.

Der vil derudover kunne bestilles varm ret ved køb af værdikupon i Informationen til fredag d. 8. juli, mandag d. 11. juli samt fredag d. 15. juli. Ligesom Vinoble-spillerne kan bestille frokost til tirsdag d. 12. juli ved køb af frokostkupon i Informationen.

Informationen

  • Sælger billetter til bronze – og sølvturneringer
  • Kan svare på spørgsmål om stort og småt
  • Sælger et udvalg af Bridgebutikkens varer – herunder gode tilbud
  • Holder lukket hver dag mellem 11.00 og 13.00 - undtagen mandag

Kontantløs festival

Vi stiler efter at minimere brugen af kontanter og opfordrer til at bruge dankort m.v. Derudover er der i Informationen også mulighed for at betale med Mobile Pay.

Papirløs festival

DBf vil gerne støtte op om FN’s verdensmål, og i den forbindelse har vi kigget på vores forbrug af papir. Vi har blandt andet indkøbt flere skærme til spillelokalerne, så vi kan begrænse de mange print. Vi har ligeledes besluttet at reducere antallet af printede bulletiner. I stedet kan festivalgæsterne hente bulletinen via appen Dansk Bridge. Det betyder, at du kan læse bulletinen, når du er på vej i seng og dermed være opdateret på stort og småt, når du kaster dig over bridgen næste morgen. Se hvordan du henter app´en her. Hvis du ønsker en printet udgave af bulletinen, er prisen 10 kroner.

Covid-19

Corona fylder stadig i samfundet, og vi er naturligvis klar over, at der er skærpede krav til både hygiejne og rengøring. Vi sørger for behørig oprydning, aftørring samt håndsprit i alle lokaler. Alle festivalgæster opfordres til at bruge håndspritten og i øvrigt være opmærksomme på symptomer på covid-19. Vi tilbyder ikke aktiv smitteopsporing på festivalen, men er du som spiller testet positiv, bedes du selv informere dem, du har været tæt på. Du kan finde nærmeste teststed via hjemmesiden: https://regionsyddanmark.dk/patienter-og-parorende/corona/skal-du-testes/find-naermeste-teststed

Kontakt til sekretariat og festivalledelse

Har du brug for at kontakte festivalledelse og sekretariatet i løbet af festivalugen, kan det ske på følgende måde:

  • Festivaltelefonen: 9363 8117
  • Direktør Charlotte Fuglsang: 2222 9926

Eller tag fat i os, når I ser os.

Rigtig god bridgefestival fra festivalledelsen,

  • Bo Ulrik Munch
  • John Oris
  • Charlotte Fuglsang
  • Louise Pedersen