Bridgeforlaget
Intro_Velkommen
Tilmelding
Turneringer_Hold_og_par
Resultater_Stillinger
Overnatning_Tilmelding
Kontakt_Presse
/ Turneringer_Hold_og_par

 

Bemærk at programmet 2015 er under udarbejdelse og derfor kun foreløbigt

DATO                                  TURNERING

 

Fredag den 3. juli               

18.00 – 23.00                      Bridge/Golf (bridge)
14.00 - 22.45                      DM Mixed par

 

Lørdag den 4. juli               

08.30 – 14.30                      Bridge/Golf (golf)

09.00 – 18.00                      BridgeCentral kursus

09.30 – 19.00                      DM Mixed parSølv parturnering 1
10.30 – 17.15                      DM Mixed par

13.00 – 17.00                      Bronze parturnering 1A+1B+1H
13.00 – 22.00                      Juniorcamp
18.00 – 23.00                      Bridge/Golf (bridge)
19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 2A+2B+2H
  

Søndag den 5. juli

08.30 – 15.00                      Bridge/Golf (golf)

09.00 – 18.00                      Bridgemate kursus

09.00 – 18.00                      Juniorcamp
09.30 – 17.00                      DM Mixed par                     

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 3A+3B+3H
14.00 – 17.00                      Introduktion til bridge 

16.00 – 22.45                      Sølv parturnering 2 (IAF)     

19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 4A+4B+4H

 

Mandag den 6. juli

09.30 – 17.00                      Turneringslederkursus modul 1

09.00 – 18.00                      BridgeCentral og Bridgemate kursus for videregående

10.00 – 18.00                      Danish Open 

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 5A+5B+5H  

10.30 – 17.15                      Sølv parturnering 3      

11.00 – 18.15                      DM Damepar                         

12.00 – 22.00                      VINOBLE Open 

19.00 – 23.00                      Bronze 6A+6B+6H

 

Tirsdag den 7. juli

09.30 – 17.00                      Turneringslederkursus modul 2
10.00 – 17.00                      DM Damepar                         

10.00 – 18.00                      Danish Open
10.30 – 17.00                      VINOBLE Open 
10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 7A+7B+7H

16.00 – 22.45                      Sølv parturnering 4 (IAF)  

19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 8A+8B+8H

21.00 – 23.00                      Lynbridge - ca. 30 spil på 2 timer 
 

Onsdag den 8. juli 
09.30 – 17.00                      Turneringslederkursus modul 3

10.00 – 18.00                      Danish Open                    

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 9A+9B+9H

10.30 – 17.15                      sølv parturnering                

11.00 – 18.15                      DM Seniorpar                    

19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 10A+10B+10H  

19.00 – 23.00                      Bridgefondens Bronze parturnering 10C
 

Torsdag den 9. juli

10.00 – 14.00                      Bronze parturnering 11A+11B+11H

10.00 – 17.00                      DM Seniorpar    
10.00 – 18.00                      Jubilæums-guldturnering

14.30 – 18.30                      Bronze parturnering 12A+12B+12H
19.00 – 02.00                      Fest             

 

Fredag den 10. juli

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 13A+13B+13H

10.30 – 17.30                      Begynderfestival 

14.00 – 22.45                      DM Åben par 
16.00 – 22.45                      Sølv parturnering 6 (IAF)           

19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 14A+14B+14H            

 

Lørdag den 11. juli

09.30 – 19.00                      DM Åben par 

10.00 – 18.00                      Begynderfestival 

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 15A+15B+15H

14.00 – 17.00                      Introduktion til bridge 

16.00 – 22.45                      Sølv parturnering 7                                         

19.00 – 23.00                      Bronze parturnering 16A+16B+16H           

 

Søndag den 12. juli

09.30 – 17.00                      DM Åben par 

10.00 – 18.00                      Begynderfestival 

10.30 – 14.30                      Bronze parturnering 17A+17B+17H

10.30 – 17.15                      Sølv parturnering 8
11.30 – 17.30                      DM for begyndere 

Danmarks Bridgeforbund - T: 4847 5213 - E: dbf@bridge.dk