Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Festivalnyt 2024


 

Kom med på BC3 kursus på festivalen

Opdateret 4. april 2024

Festivalen byder nu også på et kursus i BC3, som afholdes søndag d. 7. juli kl. 10.00 - 17.00.

Alle medlemmer af DBf er velkomne, men kurset henvender sig til nyere og let øvede brugere af BC3.

Efter kurset vil du bl.a. opnå forståelse for BC3’s opbygning med klubber og underklubber, oprette og vedligeholde medlemmer, klargøre en turnering, både par- og holdturnering, håndtere rettelser, beregne resultater og meget mere. 

Prisen for at deltage er 400 kr. pr. person og dette inkluderer dand/kaffe/te, frokost og eftermiddagskage. 

Underviseren er Ejgil Sjøgaard. 

Du kan læse mere om kurset her og se hvad du skal gøre før du kommer. 

Tilmelding til kurset skal ske her. 


 

Få to jubilæumsoplevelser i Svendborg til rabatpris

Opdateret 27. februar 2024

2024 er et rigtigt jubilæumsår i Svendborg. Veteranfærgen M/S Helge har sejlet på Svendborgsund de sidste 100 år, og i år er det 50 år siden byens fattiggården lukkede. Derfor byder vi i år alle festivaldeltagere og deres familier velkomne ombord på M/S Helge og ind bag Fattiggårdens høje mure og pigtråd til rabatpris. For 200 kr. får du to unikke oplevelser i centrum af Svendborg. 

Sejlturen med M/S Helge er en af Danmarks dejligste ture til vands. Sejlturen varer to timer, og du kommer forbi de smukke, sydfynske kyster, tæt forbi Tåsinge og Thurø og ud under den imponerende Svendborgsundbro. Der er afgang fra Svendborg Havn, og du er velkommen til at tage en madpakke med. I centrum af Svendborg har Danmarks Forsorgsmuseum til huse i Nordens bedst bevarede Fattiggård. Stedet var i drift fra 1872 og helt frem til 1974. Kom ind i en ellers lukket verden og se, hvor de fattige spiste, arbejdede, sov, blev vasket og straffet. Det er en stærk oplevelse. 

M/S Helge i fart.

Sådan opnår du rabat

For at opnå rabatprisen skal din(e) billet(ter) købes i Informationen under selve Bridgefestivalen. Du sparer i alt 45 kr. pr. person. M/S Helge sejler fire gange i juli måned. I sommerferien er Fattiggården åben alle dage kl. 10-16. Børn (0-17 år) har gratis adgang. Du kan vælge en sejlads under Bridgefestivalen eller i perioden efter, dog senest 15. september 2024.

Billetten til Danmarks Forsorgsmuseum kan benyttes frem til og med 15. september 2024.

Aktivitet Danmarks Forsorgsmuseum. Foto: Michele Rylander Christensen 

 

 

Nedtællingen er begyndt

Opdateret 15. januar 2024

Vi ser frem mod sol, sommer og festival i Svendborg. 

Festivalprogrammet for Dansk Bridgefestival 2024 er nu klar og kan ses her

Vi har også åbnet for tilmeldingerne til de turneringer, som kræver forhåndstilmelding - VINOBLE Open, Bridge/Golf, danmarksmesterskaberne for damepar, seniorpar og begyndere, Begynderfestivalen, festivalguldturneringen og Bridgefondens "Guldtour de Svendborg", som gentages i 2024.
 

Nyt på programmet

Der er ikke de store ændringer i festivalprogrammet i år, men nye tiltag er kommet til. For første gang tilbyder vi mulighed for at deltage i et par festival-turneringer online, ligesom vi i år har et træf for nuværende - og kommende - online-bridgespillere. 

Bridgefonden afholder også "Bridge og vandring i det spanske køkken", hvor deltagerne under turneringen får serveret flere tapas-anretninger. 

Vi arbejder ligeledes på flere events på festivalen, som dog ikke er programsat endnu. Det drejer sig bl.a. om en workshop, der er målrettet klubbernes indsats for flere medlemmer, ligesom vi vil gentage vores arrangement om kvindebridge fra sidste år. 

 

Bridgefestivalen bliver igen afholdt i kendte rammer i Svendborg og finder sted i perioden d. 6. - 13. juli 2024. 

Dyk ned i festival 2024 på www.bridgefestival.dk
 

Vi ser frem til en spændende, sjov og fantastisk bridgefestival.

 

 

 

Glæd dig til sommerens festival 

Opdateret d. 11. december 2023

Mens vi sukker efter sol og sommer, kan vi varme os ved tanken om at skulle tilbage til festival på Sydfyn. Fra d. 6. til d. 13. juli afvikles Dansk Bridgefestival atter engang i Svendborg. Her løfter vi lidt af sløret for, hvornår de store turneringer spilles ved sommerens store bridgekomsammen. 

Festivalen i 2023 bød på ændringer i forhold til placeringen af nogle turneringer, blandt andet fordi festivalen blev forkortet med nogle dage. I 2024 vil der ikke være de store afvigelser fra 2023-programmet, og derfor vil turneringerne spilles på følgende dage:

  • Bridge/Golf tyvstarter fredag d. 5. juli og slutter søndag d. 7. juli
  • Danmarksmesterskaberne for damepar og seniorpar skyder festivalen officielt i gang lørdag d. 6. juli og slutter søndag d. 7. juli
  • VINOBLE Open vil som altid blive spillet mandag og tirsdag, i 2024 d. 8. - 9. juli 
  • Onsdag d. 10. juli vil der være guldturnering 
  • Torsdag d. 11. til lørdag d. 13. juli kæmper mixed parrene om DM-titlen 
  • Begynderfestivalen finder sted fra torsdag d. 11. til lørdag d. 13. juli
  • Danmarksmesterskabet for begyndere afvikles lørdag d. 13. juli

Ud over de store turneringer vil der som altid være en masse bronze- og sølvturneringer, workshops og andre aktiviteter. Derudover arbejder vi på at afholde nogle online-turneringer.

Bridgefonden gentager også successen med "Guldtour de Svendborg" søndag d. 7. juli. 

Se det fulde program for Dansk Bridgefestival 2024 under fanen "Program" mandag d. 15. januar 2024 kl. 12.00. På samme tidspunkt vil du også kunne tilmelde dig sommerens festivalturneringer. 

 

 

 

Breaking - Bridgefestival i Svendborg til og med 2026

Opdateret d. 7. september 2023

Der er netop indgået aftale mellem Svendborg Kommune og Danmarks Bridgeforbund om at forlænge den eksisterende festivalkontrakt til og med 2026. Det betyder, at festivalen de næste tre år afholdes i Svendborg.

Baggrunden for forlængelsen er bl.a., at Bridgefestivalen i 2020 og 2021 ikke blev afholdt grundet coronakrisen.

”Men det er naturligvis også, fordi vi befinder os godt i Svendborg,” siger direktør Charlotte Fuglsang og tilføjer:

”Det er dejligt, at det er faldet på plads, og begge parter ønskede at forlænge. Det giver ro i forhold til vores planlægning og forudsigelighed i forhold til vores festivalgæster."