Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

KÆMPE GULDPOINT-EVENT gentages i 2024

VI SES I SVENDBORG SØNDAG 7/7! 

 

Bridgefonden, som har til formål at fremme bridge i Danmark, sætter søndag d. 7. juli 2024 kl. 11.00 - 19.30 Svendborg og Dansk Bridgefestival på landkortet, når de atter arrangerer ”Guldtour de Svendborg”.

En tour rundt på udvalgte lokale beværtninger, hvor der spilles simultant. Man skifter spillested flere gange, og undervejs serverer vores værter gratis frokost og kage.

 

Turneringen er en guldpoint-turnering, og slutter af på 4*Hotel Svendborg, og der er skabt hyggelige ramme for præmieuddelingen, da alle tilbydes et glas, så der kan skåles for de dygtigste/heldigste under præmieuddelingen.

Der er et væld af præmier til både de bedst placerede - og største handicapforbedringer - så der er plads til alle!

 

Pris og tilmelding

Alle bridgespillere er velkomne og det kræver ikke medlemsskab af DBf for at deltage. For at deltage skal du donere min. 500 kr. pr person til Bridgefonden. 

Tilmelding sker parvis her

Bridgefonden vil undervejs i turneringen sørge for at få registeret dit CPR-nummer, så du kan få fradrag, hvis du ønsket dette. 

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 24. juni kl. 24.00

 

Deltagere

Du kan se deltagerne her

 

Sponsorer til "Guldtour de Svendborg"

 

 

Vi glæder os til at se dig og din makker til Guldtour de Svendborg. 
 

Venlig hilsen 
Bridgefonden

OBS: Sidste år var der plads til 48 par, men turneringen var udsolgt flere måneder før deadline. I år har vi dog skabt plads til 72 par.