Ændre tekststørrelse :
Forminsk tekst Normal tekst Forstør tekst

Velkommen til Dansk Bridgefestival 

 

Dansk Bridgefestival er for alle bridgespillere - nuværende og kommende. Der arrangeres drop-in turneringer hver dag, DM-finaler, kurser, Begynderfestival og meget mere. 

Til drop-in turneringerne kan alle deltage, og forhåndstilmelding er ikke nødvendig! Mød blot op, køb din billet i informationen og gå ind og sæt dig - så er du med! Der spilles i styrkeopdelte rækker i alle bronzeturneringer, og vi guider gerne dig/jer til den rigtige række. Hvis du ikke selv har en makker, er det en god idé at være der en halv time i forvejen, så hjælper vi med at finde en, du kan spille med. Alle bronze- og sølvturneringerne er drop-in turneringer, så der er rig lejlighed til at få luftet kortene.

DM-finaler, VINOBLE Open, Begynderfestival samt guldturnering kræver kvalifikation eller forhåndstilmelding. Se under de enkelte aktiviteter, hvordan det foregår. Programmet for næste festival kommer i januar 2025.

Hovedsponsor for Dansk Bridgefestival 2025 er Fonden for Fynske Bank. 
 

 

Dansk Bridgefestival afholdes næste gang d. 5. - 12. juli 2025

Svendborg Idrætscenter
Ryttervej 70
5700 Svendborg

 

Svendborg Idrætscenter

Siden 2014 har Dansk Bridgefestival været afholdt i Svendborg, og i 2025 er det derfor 10. gang (festivalen i 2020 blev aflyst og holdt online i 2021) at Svendborg danner rammerne om festivalen.

Spillestedet er Svendborg Idrætscenter, som består af en ældre idrætshal og det nye SG-hus (må ikke forveksles med den gamle SG-Hallen (nu Midtbyhallen), som ligger nærmere centrum). Svendborg Idrætscenter ligger på Ryttervej 70 - 2 km. fra centrum. Der er super parkering, og forplejning kan købes i cafeen, hvis man ikke har tid og lyst til at tage ind til centrum i pausen. Se kørselsvejledning her.

 

Bridgefestival i Svendborg til og med 2026

Der er indgået aftale mellem Svendborg Kommune og Danmarks Bridgeforbund om at forlænge den eksisterende festivalkontrakt, som var årene 2020- 2024, til og med 2026. Det betyder, at festivalen de næste tre år afholdes i Svendborg.

Baggrunden for forlængelsen er bl.a., at Bridgefestivalen i 2020 og 2021 ikke blev afholdt grundet coronakrisen.

”Men det er naturligvis også fordi vi befinder os godt i Svendborg”, siger direktør Charlotte Fuglsang, og tilføjer;

”Det er dejligt, at det er faldet på plads; og begge parter ønskede at forlænge. Det giver ro i forhold til vores planlægning og forudsigelighed ift. vores festivalgæster".

 

 

Mere om Svendborg

Svendborg har et rigt udbud af hoteller og B&B i byen og flere campingpladser i nærområdet for dem, der ønsker den løsning. I centrum er der barer, cafeer og restauranter, alle inden for gåafstand til både spillestedet og hotellerne.

En af Svendborgs udendørs cafeer på en gågade i centrum
 

Vi glæder os enormt til at byde alle festivaldeltagere velkommen tilbage.

Svendborg kaldes hovedstaden i det sydfynske øhav, karakteriseret ved de mange små øer og holme og kendt for sin skiftende natur med kyststrækninger med strand, grønne skove og marker. Læs mere på www.visitsvendborg.dk


Svendborg og det sydfynske øhav set fra luften